Akcijska ponuda za bezmetalne krunice!

Bezmetalne zubne krune su vrhunac moderne stomatologije. One predstavljaju vrstu visokoestetskih nadoknada u potpunosti izrađenih od keramike.

 

Od 15.2. do 31.3. nudimo specijalne popuste na visokoestetske bezmetalne keramičke krune!

Dočekajte spremni proljeće uz akcijske cijene od 500 KM 350 KM!

Bezmetalne zubne krune mogu da oponašaju prirodne karakteristike zuba i propuštaju svjetlost kao prirodan zub. Daleko bolje se uklapaju u zubni niz, pogotovo u situacijama u kojima se ne nadoknađuju svi zubi već samo neki od njih i nije ih moguće razlikovati.

Njihova unutrašnjost izrađena je od materijala koji su opisani kao bio-kompatibilni, što znači da ne izazivaju nikakvu reakciju okolnih tkiva, već omogućavaju oblikovanje gingive kao oko prirodnih zuba. Predstavljaju spoj vrhunskog kvaliteta i trajnosti nadoknada.

Koja su razlike u odnosu na metalne krune?

Metal-keramičke krune u svojoj unutrašnjosti poseduju leguru metala, na koju se sa spoljašnje strane nanosi keramika u cilju postizanja estetskih efekata. Samim tim, kod metal-keramičkih kruna postoji mogućnost pojave sivog ruba u obliku polumjeseca na prelazu zuba, kada vremenom desni počnu da se povlače. Kod bezmetalnih kruna to ne može da se desi, jer je i sama unutrašnjost kruna u boji zuba, pa se povlačenjem desni neće narušiti estetski efekat.

Uklanjanje zubne supstance (brušenje zuba) je daleko manje u slučaju izrade bezmetalnih kruna. Na primjer, za izradu metal-keramičke krune potrebno je ukloniti 1,5-2,0 mm, dok je za izradu bezmetalne krune neophodno ukloniti od 0,3-1,0 mm zubne supstance.

U najvećem broju slučajeva bezmetalne krune se izrađuju od cirkonijuma ili litijum-disilikatne keramike. Tako se dobija kruna koja je napravljena od materijala sličnog staklu, lagana je i providna, a otporna koliko i prirodan zub.


Dentalni turizam
 

Dobro nam došli i iz inostranstva!

Ako ne živite u Bosni i Hercegovini a želite blistav osmjeh, mi smo tu da Vam to omogućimo. Mnogi naši pacijenti dolaze iz Slovenije, Njemačke, Austrije, Italije...

Mi smo u mogućnosti da Vam na profesionalan i brz način omogućimo zdravlje Vaših zuba i savršen osmijeh. Kod nas dobijate vrhunsku uslugu uz korištenje najsavremenijih materijala i opreme na svjetskom nivou po pristupačnijim cijenama. Cijena stomatoloških usluga naše ordinacije su višestruko niže nego u zemljama okruženja.

Za sve naše pacijente iz inostranstva postoji mogućnost organizovanja smještaja u apartmanima u istoj zgradi gdje se nalazi naš centar.

 

Sve slike:

On-line naručivanje / Kontakt


Slobodno nam se obratite za sve usluge koje vam možemo pružiti. Putem sljedećeg formulara možete zakazati termin vaše posjete ordinaciji A-Dent.

Prvi pregled i konsultacije su besplatni.


 

Kontakt telefon:

+387 (0)51/346-246

Mobilni telefon, Viber, WhatsApp:

+387 (0)66 067 000

 

Možete nas pronaći na adresi:

Gavre Vučkovića 4, I sprat
Zgrada Jevrejskog kulturnog centra
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina