15% za naš 15 rođendan!

Povodom našeg rođendana, za sve vas koji zakažete pregled do 20.12.2020. omogućujemo 15% popust na visokoestetske bezmetalne krunice i ugradnju implantata.

Već 15 godina naša stručna ekipa na najbolji mogući način brinu o oralnom zdravlju djece i odraslih!

Ponosni smo i na odličnu atmosferu koja vlada u ordinaciji, na timski duh među našim osobljem, te na težnju za stalnim usavršavanjem i praćenjem najnovijih metoda i tehnologija u modernoj stomatologiji.

Povodom našeg rođendana, za sve vas koji zakažete pregled do 20.12.2020. omogućujemo 15% popust na visokoestetske bezmetalne krunice i ugradnju implantata.

Šta su zubne krunice?

Bezmetalne keramičke krunice predstavljaju najkvalitetniju i najljepšu protetsku zubnu nadoknadu. Ove krunice se koriste u sve većem broju slučajeva usljed nedostatka jednog ili više zuba, kako u prednjim, tako i u bočnim regionima vilica. Više povezanih bezmetalnih keramičkih krunica predstavlja bezmetalni keramički most.
Mnogo prirodniji izgled zuba, savršeno uklapanje sa preostalim zubima pacijenta, providnost i idealno prelamanje svetlosti, odlična tvrdoća i dugotrajnost rada samo su neki od faktora koji pomažu pri izboru ovakve vrste protetskog rada.

Zubni implantati

Zubni implantat trajno je i najbolje rješenje ako vam nedostaju zubi. Implantati su najsličniji prirodnim zubima te se i ponašaju kao prirodni zubi. Takođe, vraćaju sve oralne funkcije, a njihovom ugradnjom vratiće vam se osmijeh, samopouzdanje i podići kvaliteta života.

Zubni implantati su titanski vijci koji se ugrađuju u vilične kosti i nadomještaju izgubljeni zub. Zubni implantati su rješenje i proizvod najmodernije dentalne tehnologije za osobe kojima nedostaje jedan ili više zubi.

Kontaktirajte nas već danas!

Možete nas kontatktirati putem kontakt formulara na web sajtu, putem e-maila, Facebook poruke ili na telefon 051/346-246. Iskoristite ovu odličnu priliku!

Sve slike:
Povratak na naslovnu stranu

On-line naručivanje / Kontakt


Slobodno nam se obratite za sve usluge koje vam možemo pružiti. Putem sljedećeg formulara možete zakazati termin vaše posjete ordinaciji A-Dent.

Prvi pregled i konsultacije su besplatni.


 

Kontakt telefon:

+387 (0)51/346-246

Mobilni telefon, Viber, WhatsApp:

+387 (0)66 067 000

 

Možete nas pronaći na adresi:

Gavre Vučkovića 4, I sprat
Zgrada Jevrejskog kulturnog centra
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina